Persianes Mataró

Servei integral de persianes a Mataró

Manyans Masvidal es   una companyia  amb una trajectòria de  més de 20 anys  instal·lant, reparant, motorizando persianes i venent complements per a persianes que  realitza  els seus serveis en Mataró. 

Treballem sempre amb els millors proveïdors, amb els productes que major qualitat i durabilitat ens han demostrat  i oferint el millor tracte als els  clients, oferint  el millor de nosaltres en cada treball realitzat

El nostre lema és LA FEINA BEN FETA, i així  ho demostrem en cada  feina que realitzem.

Gràcies a la nostra  perícia,  fem els nostres serveis  en  molt poc temps, minimitzant  així els inconvenients  que pot ocasionar  la demora  dels nostres serveis .

La nostra major satisfacció és  complir amb els estàndards de qualitat que els nostres clients es mereixen.

reparación de persianas

PERSIANISTES a MATARÓ

Els nostres  persianistes a Mataró estan  més que preparats per  efectuar  qualsevol tipus de  feina relacionada amb les persianes de la seva llar.

Periòdicament  realitzem cursos de reciclatge per estar  actualitzats de les noves implementacions i els nous sistemes que es van desenvolupant per tenir els nostres coneixements actualitzats.

Forma part de la nostra manera de treballar,  oferir sempre el més nou tant en seguretat per a la seva llar com en confort.

Si  desitja més informació dels nostres serveis d’instal·lació, reparació o motorització de persianes a Mataró no dubti en trucar-nos

657 075 424

INSTAL·LACIÓ DE PERSIANES A MATARÓ

Tant si es tracta de la instal·lació d’una persiana en una obra nova o es tracta d’una renovació de la persiana a causa d’una reforma que ha fet en el seu habitatge podem ajudar-lo en la instal·lació de les persianes ja siguin d’alumini tèrmic, de PVC , de fusta o de seguretat. 

persianas de colores

La instal·lació d’una persiana només hauria de realitzar personal qualificat, si volem que aquesta ens durin anys

 Tenim un  taller espaiós en el qual podem  crear  qualsevol tipus de persiana a mida , sigui de la mida que sigui:

-Persianes Alutermic:

de 39, 45, 55 mm, lama corba o recta.

-Persianes de seguretat secural o autoblocant.

-Persianes alicantines.

-Persianas de fusta pi melis o pi soria.

-Persianes de pvc:

45 * 9, 40, 50 mm.

-Motors per persiana:

mecànics o via radi de 20 kg a 170 kg.

-Complements de persianes:

manetes, torns, cables, politges, recollidors, cintes etc.

-Mosquiteres per a finestres:

enrotllables, sistema eruga, o fixes.

REPARACIÓ DE PERSIANES A MATARÓ

Un dels  serveis més demandats a Mataró últimament  són la reparació de persianes.

Són molts  els motius pels quals  pot necessitar  dels serveis de reparació de persianes a Mataró o d’alguna  de les seves  parts.

Les reparacions més  habituals  i sol·licitades són:

Reparació del trencament de la corda del tirador de la persiana

cuerda persiana rota

Periòdicament ens hem trobat  amb aquesta situació ja que el frec de la cinta provoca el seu desgast i posterior trencament. 

Li recomanem  que quan s’adoni d’això, ens  truqui  per  valorar  si es pot reparar  el que provoca aquest desgast ja que a vegades  és un incorrecte alineament d’alguna  part. 

Quan el desgast sigui molt  evident, és preferible   renovar  la cinta per una nova per  precavir possibles  contratemps  provocats pel trencament, i  millorar tots els elements de la instal·lació per descartar futures reparacions.

Disposem de diferents cordes  i cintes de persiana per  adaptar a les seves necessitats.

Reparació del desajustament o desalineament de la persiana: 

subir persiana pesada

Es pot trobar  que a poc a poc la nostra persiana es  desviï i notem que cada vegada  li costa més pujar i baixar, o baixa torta. 

Aquest fet pot estar provocat  per un desajust d’alguna de les peces que formen part de l’ conjunt de la persiana: l’eix, els suports, els tirants i en ocasions  la falta de nivell en l’eix, que provoca  que les lames es  moguin i  causi  un funcionament  erroni  de la persiana. 

Si es tracta  d’una persiana nova  segurament es pugui  modificar , allargant així  la vida de la nostra persiana.

Reparació de persianes foradades per calamarsa:

persiana rota

Si una persiana està  molt exposada a la intempèrie i està  fabricada a  PVC, el material es degrada  amb el sol i la intempèrie, tornant-se trencadís i si la persiana és ampla es  pot deformar.

Amb el pas dels anys  tendeixen a debilitar-se ia vegades a causa d’una forta tempesta amb calamarsa  poden arribar a foradar  o  de vegades a trencar-se en la seva totalitat. 

Si succeís això les reparacions  poden no ser possibles, i resulta  necessari  la reparació de la persiana i els seus complements , ja sigui per una altra persiana de PVC o per una d’alumini. 

Els nostres persianistes estàn altament preparats i qualificats per  desenvolupar qualsevol tipus de reparació de la persiana de la seva llar.

Les reparacions es realitzen  pensant en tots els elements de la instal·lació,  observant  no solament la peça afectada sinó el conjunt, per  oferir àmplies garanties i minimitzar possibles reparacions.

Les nostres feines de reparació tenen una garantia de 6 mesos.

Si no es pogués reparar, li  mostrarem  la millor solució  que s’adeqüi al seu cas.

Disposem de molt estoc de persianes i peces que formen part del seu correcte funcionament (cordes, motors, components de la maneta, interruptors …) per si tinguéssim  que  renovar la seva persiana per una nova per així  reduir el temps d’espera.

MOTORITZACIÓ DE PERSIANES A MATARÓ

motor persiana

Podem motoritzar la seva persiana ràpida, fàcilment i a bon preu. 

Motoritzar la seva persiana, li evitarà haver de fer  grans esforços per aixecar la persiana. 

Es el sistema ideal per a les persones d’edat avançada que viuen soles.

Algunes persianes són molt pesades  o tenen la cinta en un racó que dificulta  moure-la.

També s’estalviarà en manteniment, ja que les cintes, politges o manetes desapareixen. 

Només haurà de prémer  un botó de la persiana perquè pugi i baixi sense cap esforç.

INSTAL·LACIÓ DE MOTORS DE PERSIANA A MATARÓ

motor de persiana

El motor de la persiana es col·loca  a l’interior de l’eix de la persiana, per tant no  es veu  ja que es troba en l’interior  de calaix . 

Els nostres persianistes s’encarregaran de la instal·lació mecànica,  la renovació de l’ eix i suports si es  necessari, la instal·lació elèctrica, l’eliminació de cintes i recollidors  i el posterior tapat i enguixat dels forats.

El consum de l’motor és  imperceptible i es programen els finals de carrera perquè  s’aturi on toca .

Si el motor  tingués comandament a distància, podem copiar els comandaments  per centralitzar el tancament de totes les persianes des d’un o diversos punts de la casa, evitant haver d’anar una a una.

Tenim en estoc motors amb detecció de obstacles , aquesta funció evitarà  reparacions futures  ja que si vostè deixa algun objecte sota de la persiana, el motor ho detecta i  s’atura.

Si la seva persiana fos  més antiga, com les de fusta, el tub que vostè tindrà serà  de fusta,  si és així, s’haurà de reemplaçar aquest tub per un altre que sigui metàl·lic  que ens  permeti introduir  el motor de la seva persiana al seu interior.

Per menys del que pensa, podrà  tenir en el seu  domicili de un sistema senzill per pujar o baixar la seva persiana sense cap esforç . 

Tan sols haurà donar-li a  un interruptor per pujar o baixar la seva persiana, evitant així el gran esforç   de fer-ho de forma manual.

subir-persiana-con-mando 

Els nostres persianistes s’encarregaran de tot:

 • instal·lar el motor a la seva persiana manual,
 • cablejar la instal·lació elèctrica,
 • instal·lar els interruptors,
 • reglatge de l’motor
 • i explicació del funcionament.

Si  desitja més informació dels nostres serveis d’instal·lació, reparació o motorització de persianes a Mataró no dubti en trucar-nos

657 075 424

Depèn de la mida de les seves persianes, necessitarà un motor més potent o menys.

Per  calcular  aquesta potència,  ha de   comunicar-nos  la longitud del seu persiana i el material de què està fabricada  perquè puguem  efectuar  els càlculs pertinents.

Si no sabeu el material del què estan  elaborades, és millor   comunicar-se amb nosaltres per  agendar una visita perquè poguem assessorar-lo el millor possible.

INSTAL·LACIÓ D’UN MOTOR DE PERSIANA INCORRECTE

Substitució d’un motor de baix cost cremat per falta de potencia.

Instal·lar  un motor que no està preparat  per al pes de la seva persiana, pot  fer  que aquest motor es  trenqui   o quedi inservible.

 Per internet, venen motors a baix cost per a persianes de  poca qualitat o que no estan  dissenyats  per a qualsevol tipus de persiana.

Nosaltres no aconsellem aquest tipus de  motors,  ja que es solen espatllar   al poc temps de muntar-se o estan  dissenyats  per uns mides de persiana molt concretes.

El fet de voler instal·lar  a persianes més grans del que aquests motors estan preparats, pot produir  que es  facin malbé  per la manca de potència i  danyin la persiana.

Per aquest motiu  li  recomanem  que si  necessita  posar motor a les persianes es posi en mans d’especialistes, que li  assessoraran  que motor és el  millor segons la grandària de la seva persiana.

Oferim els nostres serveis d’instal·lació, reparació i motorització als següents barris de Mataró:

manyans mataro

 • Zona Centre
 • Peramàs
 • Cirera
 • Rocafonda
 • Molí
 • Vistalegre
 • Cerdanyola
 • La llàntia
 • Pla d’en Boet

Truca'ns o deixa'ns les teves dades i et farem un pressupost sense compromís en menys de 48H.

657 075 424

 

 

Adreça: Plaça Santa Anna,  08301, Mataró, Barcelona

* Aquesta es l’adreça aproximada on realitzem molts dels nostres serveis.

Telèfon: 657 075 424

Horari: 

Població: Mataró

Provincia: Barcelona

Us de cookies

Aquest lloc web utilitza cookies perquè tinguis una milllor experiència d'usuari. Si romans a la pàgina estas donant el teu consentiment en acceptar aquestes cookies i que acceptes la nostra política de cookies, pot visitar l'enllaç per més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies