Consells

Persianes Girona

Persianes Girona

Servei integral de persianes a Girona

Manyans Masvidal som una empresa familiar amb un recorregut de més de 20 anys que oferim els nostres serveis d’instal·lació, reparació, motorització de persianes i venda de complements per a persianes que realitza els seus serveis a Girona ciutat i provincia

Oferim un servei integral treballant sempre amb els millors proveïdors, amb els productes que més qualitat i durabilitat ens han demostrat i oferint el millor tracte als nostres clients, oferint 6 mesos de garantia en les reparacions que fem i 2 anys de garantia en les instal·lacions noves.

El nostre lema és LA FEINA BEN FETA, i així ho demostrem en cada servei.

La nostra finalitat és complir amb els estàndards de qualitat que els nostres clients es mereixen.

PERSIANISTeS A Girona

Els nostres persianistes de Girona estan més que preparats per desenvolupar qualsevol tipus de treball relacionada amb les persianes de la seva llar o oficina.

Cada cert temps realitzem cursos de reciclatge per estar al corrent de les noves implementacions i els nous sistemes que es van desenvolupant per tenir els nostres coneixements actualitzats.

Forma part de la nostra manera de treballar, oferir sempre el més nou tant en seguretat per a la seva llar com en confort.

Si està buscant un persianista a Girona, no dubti en trucar-nos.

INSTAL·LACIÓ DE PERSIANaS Girona

Podem instal·lar-li qualsevol persiana que necessiti a la seva llar o oficina, sigui de la mida que sigui i del color que necessiti.

La instal·lació d’una persiana només hauria de realitzar-la personal qualificat, si volem que aquesta ens durin anys

Tenim taller propi on podem produir qualsevol tipus de persiana a mida, sigui de la mida que sigui:

Tipus de persianes que instal·lem, reparem i motoritzem i alguns complements.

 • Persianes Alutermic de 39, 45, 55 mm, lama corba o recta.
 • Persianes de seguretat secural o autoblocant.
 • Persianes alacantines.
 • Persianes de fusta pi melis o pi soria.
 • Persianes de pvc: 45 * 9, 40, 50 mm.
 • Mosquiteres enrotllables, sistema eruga, o fixes.
 • Motors per persiana, mecànics o via radi de 20 kg a 170 kg.
 • Complements: manetes, torns, cables, politges, recollidors, cintes etc.

Persianes de seguretat Girona

Si està pensant en instal·lar persianes de seguretat a la seva llar, el podem assessorar en triar quina es la millor opció segons les seves necessitats.

Les persianes autoblocants tenen un sistema intern que fa que es bloquegin quan s’intenten aixecar de forma intrusiva, fent que quan més força es faci cap amunt, més bloquejada queda.

Les persianes de seguretat son les més indicades per a cases aïllades, cases parellades, xalets o pisos de planta baixa on les finestres que queden accessibles des del carrer son punts febles per la entrada de delinqüents.

Instal·lant persianes de seguretat, aconseguim reduir la possible entrada a la vivenda.

Aquí pot veure una comparativa entre la seguretat d’una persiana convencional vers una autoblocant.

REPARACIÓ DE PERSIANES Girona

Els serveis més demandats a Girona últimament són la reparació de persianes.

Són diferents els motius pels quals pot necessitar dels serveis de reparació de persianes a Girona ciutat i rodalies

Les reparacions més demandades i sol·licitades són:

Trencament de la cinta de la persiana:

Bastantes vegades ens trobem amb aquesta situació ja que el fregament de la cinta provoca el seu desgast i posterior trencament.

Li recomanem que quan s’adoni d’aquest desgast, ens posi sobre avís per peritar si es pot arreglar la cinta de la persiana o el que provoca aquest desgast ja que pot ser que sigui un incorrecte alineament d’alguna part.

Si el desgast fos molt avançat, és millor substituir la cinta per una nova per evitar possibles trencaments i corregir tots els elements de la instal·lació per descartar futures reparacions.

Disposem de diferents cordes i cintes de persiana per adequar-nos a les seves necessitats.

Desalineament de la persiana:

Podem trobar-nos que a poc a poc la nostra persiana es desajusti i notem que cada vegada li costa més pujar i baixar, o baixa torta.

Aquest fet pot venir per un desajust d’alguna de les peces que formen part del conjunt de la persiana: l’eix, els suports, els tirants o enganxalls i en ocasions la falta de nivell en l’eix, que ocasiona que les lames es desplacin i motivi un funcionament incorrecte, provocant un futur trencament de la persiana.

Si es tractés d’una persiana recent posada segurament es pugui redreçar, allargant així la seva vida útil.

Persianes foradades per calamarsa:

Quan una persiana està exposada a la intempèrie i està fabricada en PVC, el material es degrada amb el sol i la intempèrie, tornant-se trencadíssa.

Amb els anys tendeixen a debilitar-se i a vegades a causa de el mal temps poden arribar a foradar-se o de vegades a trencar-se en la seva totalitat.

En aquest cas les reparacions solen no ser possibles, i és necessari la renovació de la persiana i els seus complements.

Si està buscant algú que pugui arreglar persianes a Girona, no dubti en trucar-nos!

REPARACIONS AMB GARANTIA

El nostre equip està altament preparat i qualificat per efectuar qualsevol tipus de reparació de les persianes de casa seva.

Les reparacions es fan pensant en tots els elements de la instal·lació, revisant no solament la peça afectada sinó el conjunt, per poder oferir àmplies garanties i minimitzar futures reparacions.

Les nostres reparacions tenen una garantia de 6 mesos per mà d’obra i 2 anys els materials.

En el cas que no es pugui arreglar la persiana, li mostrarem la millor opció que s’adeqüi al seu cas.

Tenim molt estoc de persianes i peces que formen part del seu correcte funcionament (cordes, motors, components de la maneta, interruptors …) per si s’hagués de canviar la seva persiana per una nova.

MOTORITZACIÓ DE PERSIANES A Girona

Podem motoritzar la seva persiana ràpidament i a un preu molt ajustat.

Motoritzar la seva persiana, li evitarà realitzar grans esforços per aixecar la persiana.

Algunes persianes costa molt aixecar-les o tenen la cinta en un racó que dificulta moure-les.

També estalviarà en manteniment, ja que les cintes, politges o manetes desapareixen.

Simplement haurà de prémer un botó, per a que la persiana pugi i baixi sense cap esforç.

INSTAL·LACIÓ DE MOTORS DE PERSIANA A Girona

El motor de la persiana es posa a l’interior de l’eix de la persiana, per tant no es nota ja que es troba a dins del calaix.

Els nostres persianistes s’encarregaran de la instal·lació mecànica, la substitució de l’ eix i suports si es necessari, la instal·lació elèctrica, l’eliminació de cintes i el recollidor i el posterior tapat i enguixat de forats.

El consum del motor és imperceptible i es programen els finals de carrera perquè s’aturi on toca.

Si el motor té comandament a distància, podem copiar els comandaments per centralitzar el tancament de totes les persianes des d’un o diversos punts de la casa, evitant haver d’anar una a una.

Disposem de motors amb detecció de cossos estranys, aquesta funció pot evitar futures reparacions ja que si vostè deixa algun objecte sota de la persiana, el motor ho detecta i s’atura.

Si la seva persiana és antiga, com les de fusta, el tub que segurament té és de fusta, si així fos, s’haurà canviar aquest tub per un altre que sigui metàl·lic que ens deixi muntar el motor de la persiana al seu interior.

Per pocs diners, podrà tenir en el seu domicili de un sistema senzill per pujar o baixar la seva persiana fàcilment.

Tan sols haurà donar-li a un interruptor per pujar o baixar la seva persiana, evitant així el gran esforç de fer-ho de forma manual.

Procés d’instal·lació dels motors

Els treballadors del nostre equip s’encarregarà de tot:

 • instal·lar el motor a la seva persiana manual,
 • cablejar la instal·lació elèctrica,
 • instal·lar els interruptors,
 • reglatge del motor i
 • explicació del funcionament.

Si vol més informació dels nostres serveis d’instal·lació, reparació o motorització de persianes en Girona no dubti en trucar-nos 657.075.424

Depenent de la mida de les seves persianes, necessitarà un motor més potent o menys.

Per poder calcular aquesta potència, ha dir-nos la longitud de la seva persiana i el material de què està feta perquè puguem efectuar els càlculs pertinents.

En cas de no saber de quin material en què estan produïdes, és millor comunicar amb nosaltres per acordar una visita perquè puguem assessorar-el millor possible.

InSTAL·LACIÓ D’UN MOTOR DE PERSIANA INCORRECTE

Muntar un motor que no està preparat per al pes de la seva persiana, pot ocasionar que aquest motor es faci malbé i bloquegi la seva persiana.

Per internet , venen motors a baix cost per a persianes de dubtosa qualitat o que no estan dissenyats per a qualsevol tipus de persiana.

Nosaltres no aconsellem aquest tipus de motors, ja que solen trencar-se molt freqüentment o estan pensats per uns mides de persiana molt concretes.

El fet de voler-les instal·lar a persianes més grans del que aquests motors estan preparats, pot ocasionar que es danyin per la manca de potència i facin malbé la persiana.

Per aquest motiu li aconsellem que si necessita posar motor a les persianes es posi en mans d’especialistes, que li assessoraran que motor és el idoni segons la grandària de la seva persiana.


Barris de Girona on realitzem els nostres serveis:

Campdorà, La Font de la Pólvora, Fontajau, Germans Sàbat, Mercadal, Montjuïc, Palau-sacosta, Les Pedreres, Pedret, Pont Major, Sant Daniel, Sant Narcís, Santa Eugènia, Carme – Vista Alegre, Les Pedreres, Sant Ponç de la Barca, Torre Gironella


Adreça: Carrer de la Muralla, 17004, Girona

* Aquesta es una adreça aproximada d’on realitzem molts dels nostres serveis.

Telèfon: 657 075 424

Horari: Dilluns – Divendres 8:00- 19:00

Població: Girona

Provincia: Girona

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies